Lav en sovs ved at koge marinaden op i en gryde sammen med ekstra bouillon til du får en god sovs. marinaden over og lad kødet stå i køleskabet nogle timer
Jeg krydrer det tit med fx paprika og karry – eller en lækker marinade. Rør alle ingredienser tilmarinaden sammen og vend kyllingebrysterne godt rundt i den
Saucerne til retterne er stærkt krydrede af karry, sojasauce og sambal oelek. karry. Svits kylling (med marinade) og løg i den varme olie, og tilsæt bouillon
karry. Rør marinaden sammen i en skål, hvorefter kyllingfileterne vendes deri. Marinade. De rensede champignon tilsættes sammen med rødløg, peberfrugt, forårsløg, koriander og basilikum - hvor de sauteres godt af, hvorefter kokosmælken tilsættes
Kyllinge kødet drypper lidt af, hvis det sejler i olie marinade. Havde taget et kyllingbryst op til en salat med kylling, men en tærte trængte sig på istedet
Varm wokken med lidt olie, svits kyllingen med eventuel overskydende marinade, salt en smule, herefter tilsættes grøntsagerne, vent til sidst med sukkerærterne
Svinekotelet med rosenkål, parmaskinke og karryTorsdag. Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt
Du kan også bruge karry/mango cremen som pålæg, det smager virkelig fantastisk, eller brug den som æggesalat, tilkylling eller du kan pulle laksen og vende den i marinaden (når den er tilberedt) og du får en lækker laksesalat eller Pulled salmon til en sandwich