J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Jeg synes, at det er lækkert, hvis det ikke er for småt. Wokmed marineret kylling i kokossauce. Jeg har en ældre wokpande som står inde bagerst i mit køkkenskab
Mens du venter på kyllingen koges kartoflerne. Lækker og nem ret som du sagtens kan lave hverdagen Opskriften er beregnet til 4 personerDu skal bruge1 pose asparges kartofler1 bk rucola salatBulgur salat fra Bilka (har selv tilsat Romain salat)1pk Parma Skinke1 glas grøn pesto1 pk Philidelfia ost med urter og hvidløg4 store kyllingefileterSådan gør duSkær en revne i kyllingen og kom Philidelfia ost blandet ned pesto i. Kom Parma skinken omkring kyllingen og kom dem i et ildfast fad og steg det i oven ca 30-35 min ved 175 grader. 1 pk Philidelfia ost med urter og hvidløg. 4 store kyllingefileter
Opskriften bliver til en stor grydefuld der kan sagtens kan række til 4-6 personer eller som kan spises dagen efter, så mængden af grøntsager med begrænsninger på, kommer ikke til at overstige det anbefalede. Kylling/tomat suppe (4-6 pers). 1 liter hønsekødsuppe eller kyllingeboullion. 1/3 broccoli med stilk, skåret i små stykker (max 50g. 1 kyllingebryst skåret i små stykker. 1 liter hønsekødsuppe eller kyllingeboullion. 1/3 broccoli med stilk, skåret i små stykker (max 50g. 1 kyllingebryst skåret i små stykker
klar, parat, start med at spise. kyllingebryst. Vi lavede en kartoffelmos til sidst, men efter min mening smager det bedst med en pasta og hjemmelavet pesto - vi havde blot nogle kartofler der skulle bruges (jeg er gået med i kampen på madspild)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.