For eksempel gin – eller hvidvin – eller kartoffelsalat. Rør dressingen sammen, bland kartofler og agurk i, pynt med lidt tomater – og et drys kørvel, hvis du da ellers husker at gemme lidt til pynt
Anret kartoffelsalaten på grøn salat og server med frikadellerne. Frikadellerne kan dog også sagtens laves om vinteren, men så ville jeg servere dem med en kålsalat og ovnstegte kartofler
Bryder du dig ikke om den hvide dressing, så kan du med fordel lave en marinade af olie, hvidvinseddike – eller hvidvin – sennep, forskellige krydderurter og selvfølgelig salt og peber
Den traditionelle varme kartoffelsalat er dog nok i højere grad skiftet ud med kold kartoffelsalat eller en varm med hvidvin og friske krydderurter eller lignende
Server med citronbåde til kartoffelsalaten. Trøster mig med Ghita Nørby's ord at "Skvalderkål er et smukt bunddække" og at Signe Wenneberg's ord om haven er en stressfri zone i vores travle hverdag
Put en spsk hytteost på hver halvdel, samt fint hakket hvidløg, krydderurter og salt og peber. Her for nylig lavede jeg som tilbehør til stegte kyllingebryster, en grøn kartoffelsalat og bagte tomater med hytteost
Rør kylling med løg, hvidløg, krydderurter, æg, rasp, salt og peber. Kylling smager ikke af ret meget sammenlignet med svinekød, og det er man nødt til at opveje ved at tilføre smag
En sådan salat er nødvendig her i grill-sæsonen, og derfor præsentere der jeg hermed. -) Du kan evt tilsætte nogle lækre krydderurter som persille, purløg eller estragon