De syltede kirsebær kan spises med risalamande, som tilbehør til is eller de kan bruges i en kage. Om sommeren er det ren luksus at kunne spise sig en mavepine til i kirsebær
Til mandens og svigerfars fødselsdag havde jeg, ud over hindbærrouladen, også lavet macarons og en chokoladekage med jordbær og kirsebær på toppen - en rigtig sommerkage
chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
De små frugter, der ligner en mellemting mellem æbler og kirsebær, er stenhårde og sure og kan ikke spises rå, men du får den fineste gelé – den kan minde om ribsgele, men er lidt mere pikant og syrlig i smagen, så har den en helt speciel indbydende farve
Men her er jeg nok lidt gammeldages, for det var hyggeligt for første gang bare at fylde syltede kirsebær, pomerans, syltet appelsinskal og rosiner i MUMS