Rør fuldkornsmel i. KoldhævedeGrovboller. Det er de bedste boller jeg nogensinde har bagt. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Rør først fuldkornsmel i og derefter hvedemel. Koldhævedemorgenboller er nemme at lave og kan varieres på mange forskellige måder med forskellige typer af mel, nødder og kerner
Derfor lagde jeg aftenen før en dej til koldhævedeboller (de nemme og æltefrie nogle), og så lavede jeg en chiagrød med mango, kokos og vanilje, en sundere kokos-nutella og disse sunde blåbærpandekager med fuldkorn
Koldhævedeboller. Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Nemme, æltefri og koldhævedeboller / Havregrynsboller med gulerødder / Grødboller med kerner / Mysliboller med mandler og tranebær / Verdens bedste brød
For at give bollerne et groft element er der tilført grahamsmel til dejen, hvorfor det grove element er vigtigt kan du læse meget mere om i mit indlæg det der med fuldkorn
Koldhævedegrovboller. ”De kloge” – jeg ved ikke om det er de samme som før, nok ikke sandsynligt – mener, at så snart der er fuldkorn i dejen, er det langt det bedste at lade dejen langtidshæve
Bløde chokoladeboller med kardemomme / Koldhævedechoko-bananboller / Scones med chokolade. Det eneste, der hjælper, er at smutte i køkkenet og gå i gang (og vente natten over, da de er koldhævede