Koldhævede boller fuldkorn opskrifter

Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

Rør fuldkornsmel i. KoldhævedeGrovboller. Det er de bedste boller jeg nogensinde har bagt. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Koldhævede burgerboller

Koldhævede burgerboller

burgerboller. 50 g fuldkorns hvedemel. Det blev til 12 boller vejet af i intervallet 115-120g. burgerboller 6 dl vand. 50 g fuldkorns hvedemel
Koldhævede Birkesbasser

Koldhævede Birkesbasser

Placer bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir, pensl med lidt olie og drys til sidst med brikes
Koldhævede valnøddeboller

Koldhævede valnøddeboller

Rør først fuldkornsmel i og derefter hvedemel. Koldhævedemorgenboller er nemme at lave og kan varieres på mange forskellige måder med forskellige typer af mel, nødder og kerner
Sunde blåbærpandekager med fuldkorn

Sunde blåbærpandekager med fuldkorn

Derfor lagde jeg aftenen før en dej til koldhævedeboller (de nemme og æltefrie nogle), og så lavede jeg en chiagrød med mango, kokos og vanilje, en sundere kokos-nutella og disse sunde blåbærpandekager med fuldkorn
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Koldhævedeboller. Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Chiagrød med vanilje, kokos og mango

Chiagrød med vanilje, kokos og mango

Jeg serverede også blåbærpandekager med fuldkorn, de nemmeste, koldhævedeboller og sundere kokosnutella til samt juice, kaffe og pålæg
Mors müsliboller

Mors müsliboller

For at give bollerne et groft element er der tilført grahamsmel til dejen, hvorfor det grove element er vigtigt kan du læse meget mere om i mit indlæg det der med fuldkorn
Grovboller

Grovboller

Koldhævedegrovboller. ”De kloge” – jeg ved ikke om det er de samme som før, nok ikke sandsynligt – mener, at så snart der er fuldkorn i dejen, er det langt det bedste at lade dejen langtidshæve
Surdejsboller med ølandshvede og mørk chokolade

Surdejsboller med ølandshvede og mørk chokolade

Bløde chokoladeboller med kardemomme / Koldhævedechoko-bananboller / Scones med chokolade. Det eneste, der hjælper, er at smutte i køkkenet og gå i gang (og vente natten over, da de er koldhævede