tykmælk. Men en ting kan jeg altid spise, og det er koldskål. Nogle gange med kammerjunkere andre gange bare med friske jordbær og frisk hakket mynteblade
♡ Koldskål. Rigtig mange hopper nemlig ikke længere på industriens årelange og dyrt betalte kampagner, med påstande om mælks sureværne sundhed og absolutte nødvendighed
Kærnemælkskoldskålmed jordbær. Hak smørret og bland det godt med melblandingen sammen med æg og mælk. Pisk sukker, æg og vanille godt sammen og tilsæt langsomt kærnemælken under piskningen
kærnemælk, koldskål eller yoghurt. Jeg fik lavet en god saftig chokoladekage med squash i weekenden. Tilsæt olie og kærnemælk ( jeg brugte en rest koldskål)
Rør derefter mælkeblandingen sammen med flødeostmassen til en ensartet masse. Varm mælken op i en kasserolle til det koger under konstant omrøring, så det ikke brænder på
Hjemmelavet koldskålmed vani. Kom hakket chili, forårsløg, skal fra citronen, peber og mel ned i foodprocessoren og blend det sammen, tilsæt også piskefløde og mælk og blend
Faktisk synes jeg at den smager lidt af koldskål. Mælk og skr/græsk yoghurt hældes i en skål (med låg til) og røres piskes godt sammen med en gaffel, til der ingen klumper er i
Hjemmelavet koldskålmed vani. du kan røre lidt i en varm kop mælk og dermed lave hjemmelavet chai the, lave en kop the/kaffe og toppe medmælkeskum og drysse med sirup (se ovenstående billede) eller også kan jeg virkelig anbefale at spise varm havregrød med friske æbletern, ristede nødder og chai sirup til morgenmad – GUF
Til koldskål hører der selvfølgelig kammerjunkere til og det er slet ikke svært at lave dem selv. Kom smør, sukker, mel, vanilje og bagepulver op i en skål og ælt det godt sammen, saml dejen med ægget og mælken
Lad dem køle af og servér sammen medkoldskål. Det har så resulteret i, at jeg i sidste uge, da det var vildt godt vejr, besluttede, at vi skulle have koldskål i dag