I dag iRebelsig får vi kun koteletterhvis de kommer i et fad med alle guds gaver. Resten af kålet kommes ovenpå koteletterne og øverst kommes flødeblandingen
Læg dem i et smurt ildfastfad eller på en bageplade. Retten er utrolig lækker og så kan den stå og hygge sigi ovnen mens man laver den irske Colcannon (kålstuvning)
Til retten her havde jeg min far og farbror på besøg og da det ikke var grillvejr, lavede jeg derfor et stort fad med spidskål, rødløg og seks kæmpe koteletter samt råkost som tilbehør – denne kom dog ikke med på billedet
Svinekotelet med rosenkål, parmaskinke og karryTorsdag. I denne uge kører jeg et lillekåltema - kål er supersundt, og tilberedt på de rigtige måder, smager det herligt
Grilkoteletter med salt og peber i ca. Lammekoteletter med mojosauce, Dessert. Læg kålene op på et fad eller portionsanret og læg en smørklat med estragon på hvert af kålhovederne
Sæt kåleni et ildfastfad. Sørg for at udhule kålhovedet så meget, at sidernebliver så tynde som muligt, uden at der bliver hul i dem, for ellers tager det meget lang tid, inden du kan servere fyldt hvidkål