Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter til side. Krydr koteletternemed salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider
Tilbehøret til den "grønne" lasagne blev de to store skaftkoteletter som lå og ventede i fryseren. Lasagnen består af en ostesauce, baconog diverse sauterede grøntsager og krydderurter, altså det som var i køleskabets grøntsagsskuffe
Koteletter på en bund af blomkålsris og toppet med cremet flødesovs, baconogchampignoner - mums. Skær champignonerne i skiver og steg dem sprøde i smør
Jeg fandt alt det ovenfor, undtagen bacon,løgog hvidløg - resten er "skraldet". Salt og peber. 2 koteletter brunet på panden med salt og peber½ løg og et fed hvidløg brunet efter følgende med 1 stor tsk paprika1 snittet rødpeber/snackpeber3 champignon snittetlidt bacon eller tørret skinke (jeg har en tør skinke i spisekammeret)et skvat flødeDe fint snittede grøntsager kom i bunden af et lille ovnfast fad, korteletterne ovenpå, og fløde på. Jeg fandt 1 pakke, stødte men friske fad koteletter i containeren, det betød 3 middage i fryseren, så nu venter vi bare på hvordan det bliver. 2 koteletter. 3 champignon