Koteletter med champignon og bacon opskrifter

Koteletter i fad med bacon, fløde og champignons

Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter til side. Krydr koteletternemed salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minuts tid på begge sider
Ovnbagte Nakkekoteletter

Ovnbagte Nakkekoteletter

Svits løg ogchampignons i stegefedtet og tilsæt fløde og krydderier. Steg baconetog læg ovenpå koteletterne
Kro-gryde

Kro-gryde

Rist bacon sprød og læg den i en skål, rist pølserne og læg dem i skålen medbacon, steg mørbradbøfferne og læg dem i skålen
Svinekotelet med grøn lasagne

Svinekotelet med grøn lasagne

Tilbehøret til den "grønne" lasagne blev de to store skaftkoteletter som lå og ventede i fryseren. Lasagnen består af en ostesauce, baconog diverse sauterede grøntsager og krydderurter, altså det som var i køleskabets grøntsagsskuffe
Ugens madplan uge 24

Ugens madplan uge 24

Jeg har lammekoteletter i fryseren, som bliver serveret med tomatsalat, avoziki, og dampet spidskål med hvidløgssmør
Koteletter i fad med pepperoni

Koteletter i fad med pepperoni

Løg ogchampignonog tomater i tern drysses over koteletterne. Koteletterne krydres med salt og peber og lægges i et smurt ildfast fad
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletterne brunes på panden og krydres lidt med salt og peber, og lægges ovenpå i fadet. Opskrift med svinekød
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Champignoner tilsættes og svitses med. Væden tilsættes og der krydres med persille, salt og peber. Løg ogbacontern svitses i en gryde
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Jeg fandt alt det ovenfor, undtagen bacon,løgog hvidløg - resten er "skraldet". Salt og peber. 2 koteletter brunet på panden med salt og peber½ løg og et fed hvidløg brunet efter følgende med 1 stor tsk paprika1 snittet rødpeber/snackpeber3 champignon snittetlidt bacon eller tørret skinke (jeg har en tør skinke i spisekammeret)et skvat flødeDe fint snittede grøntsager kom i bunden af et lille ovnfast fad, korteletterne ovenpå, og fløde på. Jeg fandt 1 pakke, stødte men friske fad koteletter i containeren, det betød 3 middage i fryseren, så nu venter vi bare på hvordan det bliver. 2 koteletter. 3 champignon

champignon sauce

koteletter. Man kan også tage bacon i tern. Hæld væde fra champignonerneog tilsæt dem. Løg hakkes i skiver og sviste på pande

KOTELET I FAD

Sovsen hældes over Koteletterne. Tag dem af panden, læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber