Vend koteletterne i æg og vend dem grundigt i den krydrede rasp. Koteletter paneret i krydret rasp – raspen krydret med citronskal, rosmarin og parmesan
Paner dem derefter – mel, æg og krydret rasp. Paneret i rasp krydret med friskhakket salvie og serveret med ovnbagte rodfrugter og æblepeberrod, der i al sin enkelhed er æblemos smagt til med lidt sukker og masser af peberrod
Koteletterne blev paneret i raspen. Først blev de vendt i æg og derefter trykket godt ned i raspen. Da Helsebixen spurgte, om jeg ville teste nogle af deres produkter, var deres speltrasp et helt klart valg
Man koger lidt svinekød, måske koteletter. En kroket er lavet af ragout, dvs kogt kød og kartofler, afkøles og rulles som en kort tyk pølse i rasp, afkøles endnu en gang og dyppes i æg og rulles i rasp igen, derefter frituresteges de
Vend den i æg og rasp, der er blandet med salt og peber. Vis alle indlæg af Karen Engell Dalsgaard →. Dette indlæg blev udgivet i Gris, Lidt af hvert, Mad fra haven, Opskrifter og tagget den bedste måde at stege en svinekotelet, mad, Opskrifter, squash