stukket den ned i kagen, og trukket den op igen - så er kagen færdigbagt. Lad kagen afkøle. Skær kagen i to ved at skære den midt igennem, så der bliver
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
På samme måde kan du komme lidt banan i, eller måske tilsætte andre frugter eller krydderier, der tilsammen skal give trøflen lige præcis den smag, du gerne vil have
Jeg elsker den fine, glitrende julepynt, at lave flotte pakker til familien, julemusik, julefilm, julelys og ikke mindst julemad, heriblandt julekagerne
Pisk mornay sauce sammen med krydderierne, salt og peber. Ca. 150 Kcal pr 100 g. Efter næsten 2 års pause har jeg endelig tid til at lave lidt på bloggen