Stop gedeost ned i fignerne og rul serranoskinke omkring dem. Hele figner med gedeost og serranoskinke 6 figner100 gr gedeost6 skiver serranoskinke6 små kviste rosmarin6 tsk flydende honning6 træspydPeber og saltOlivenolieSkær et kryds i hver figen og giv dem et let tryk så de åbner sig. 100 gr gedeost
Sidst vi lavede vores egen ravioli var det denne version med spinat og gedeost som efterfølgende blev vendt i smør og salvie og smagt til med friskrevet parmesan ost, mums
Stenbider rogn med gedeost110 gr gedeost (Soignon)3 spsk cremefraiche 18%Peber200 gr renset og saltet stenbider rogn1 bundt grønne asparges1 rødløg6 skiver rugbrødRør gedeosten lind med cremefraiche 18%. 110 gr gedeost
Rødbede, gedeost & confiteret æggeblomme. Gedeosten kan lunes i ovnen eller serveres som den er. Skær de kogte beder ud i skiver der matcher gedeosten og placer tre skiver i en trekant på tallerknen