Det er den metode jeg bruger i denne opskrift. Passer til alle slags chokolade, hvis du bruger temperatuerne fra skemaet herunder, men for en nemheds skyld har jeg brugt de temperaturer der passer til mørk chokolade
Der dannes nu krystalliseretchokolade. Termometer (til chokolade temperering). – Der vil være en del overskydende krystalliseret hvid chokolade, men det er nærmest umuligt at lave en mindre portion
Chokoladepynt. Jeg lovede at give opskriften videre og. Den legeret karamel-creme som skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolade moussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
Server isen pyntet med hakket Daim, mørk chokolade eller lignende. Jeg lavede denne dessert juleaften, og den er helt sikkert velegnet til de fleste festlige lejligheder og de fleste typer mennesker
dyppet i noget smeltet mørk chokolade inden frysningen. Jeg har længe reklameret med denne herlige opskrift på min Facebookside, men det er lidt med vilje, at mine is-opskrifter først kommer på bloggen nu
Her finder du opskrifter på knas som krystalliseretchokolade og kandiseret frugt, forskellige saucer og kager som makroner, madeleinekager og cantuccini og tilbehør som marengs, vafler og nøddekurve
Chokoladekage uden mel, efter en opskrift fra Primrose Bakery. Den lidt syrlige smag i isen passede rigtig fint til chokoladekagen med den fyldige smag
Opskrift på krystalliseret hvid chokolade. Så var gode råd dyre, men hvid chokolade skulle der altså på, så jeg måtte i netto efter flormelis til smørcreme som jeg så smurte kagen op med for at dække den med krystalliseret hvid chokolade
På billedet er kagerne rullet i krystalliseretchokolade, lavet med nespresso caramelito. Jeg er dog fuldt ud tilfreds med mit bidrag som var denne variation af en operakage toppet med en mørk chokolademousse og brombærsylt