Krystalliseret chokolade opskrift opskrifter

Tempereret chokolade

Tempereret chokolade

Det er den metode jeg bruger i denne opskrift. Passer til alle slags chokolade, hvis du bruger temperatuerne fra skemaet herunder, men for en nemheds skyld har jeg brugt de temperaturer der passer til mørk chokolade
Cupcake Tuesday

Cupcake Tuesday

Chokoladekage uden mel, efter en opskrift fra Primrose Bakery. Den lidt syrlige smag i isen passede rigtig fint til chokoladekagen med den fyldige smag
Hjemmelavet flødeis

Hjemmelavet flødeis

bærpure, hakket chokolade, saltkaramel eller daddelchokolade som i denne opskrift. Eventuelt daddelchokolade
Daim Islagkage med Mandelbund

Daim Islagkage med Mandelbund

Server isen pyntet med hakket Daim, mørk chokolade eller lignende. Jeg lavede denne dessert juleaften, og den er helt sikkert velegnet til de fleste festlige lejligheder og de fleste typer mennesker
Kaffe-karamel mousse kage

Kaffe-karamel mousse kage

Chokoladepynt. Jeg lovede at give opskriften videre og. Den legeret karamel-creme som skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolade moussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
Nice cream iskage med kakaobund

Nice cream iskage med kakaobund

dyppet i noget smeltet mørk chokolade inden frysningen. Jeg har længe reklameret med denne herlige opskrift på min Facebookside, men det er lidt med vilje, at mine is-opskrifter først kommer på bloggen nu
LCHF-hit til sommeren: Smør-is

LCHF-hit til sommeren: Smør-is

Det er ikke nødvendigt at røre i isen, mens den fryser til - men hvis du har "tungt" fyld i som fx chokoladestykker, falder det ned i bunden
Champagne sirup

Champagne sirup

Lige nu leger vi med en opskrift på champagneflødeboller med mørk chokolade og kransekagebund – perfekt til nytårsaften, hvis det lykkes
Hvid chokoladeganashe - no problemo

Hvid chokoladeganashe - no problemo

Opskriftkrystalliseret hvid chokolade. Så var gode råd dyre, men hvid chokolade skulle der altså på, så jeg måtte i netto efter flormelis til smørcreme som jeg så smurte kagen op med for at dække den med krystalliseret hvid chokolade
KALORIELET HINDBÆRIS

KALORIELET HINDBÆRIS

Weekenden står i flytningens tegn, så midt i pakningen i går aftes måtte der en lille forfriskning til - det blev til en hindbæris med mørke chokoladestykker i
Nespresso event på Kokkedal slot

Nespresso event på Kokkedal slot

På billedet er kagerne rullet i krystalliseret chokolade, lavet med nespresso caramelito. Jeg er dog fuldt ud tilfreds med mit bidrag som var denne variation af en operakage toppet med en mørk chokolademousse og brombærsylt