Og det helt uden brug af en ismaskine og omrøring under frysningen. Isen består af en grundopskrift, hvor jeg så tilføjer de forskellige smagsvarianter jeg ønsker min is skal have
Skyl rabarberne og skær enderne af. Lad kompotten afkøle helt. Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is med rabarber, som er lavet uden ismaskine
D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Kom det hele – undtaget chokoladen – i en blender og blend grundigt. Hjemmelavet, sund, lækker, cremet, flødeagtig, vegansk is med smag af mint og med mørke, knasende chokoladestykker
Har du lavet nogleaf dem eller måske fået nogle nye favoritter i år. Jeg har selv lavet denne granola med banan en million gange, men ovenstående version er perfekt som stop spild af mad (rugbrød)
Det er noget der giver en minder tilbage til barndommen når mor lavede hjemmelavet isvafler, dog var det ikke med mango den gang, men en klassisk flødeis der kom i
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Denne gang har jeg lavet nogle meget søde små is, så hvis man er til søde sager, af dette lige dig. Hvis du som jeg elsker is, er der mange versioner af disse sunde is
Denne is er lavet på både creme fraiche og fløde, sødet med flormelis og HONNING. Pisk æggene med flormelis og flydende honning til det er skummende og hvidt
Så er du ligesom jeg STOR fan af nutella (og is) så vil du med garanti elske den her nutella is. Det her er simpelthen verdens lækreste, blødeste og fantastiske hjemmelavede nutella is… Jeg kan lige så godt sige det med det samme
Køl helt af, gerne i køleskabet til næste dag. Jeg eksperimenterer en del med hjemmelavet is for tiden, og denne gang blev det prøvet med lækre bagte rabarber og hvid chokoladen
Vi serverede den sammen med en brownie, hjemmelavet jordbæris og friske hindbær. Pisk de pasteuriserede æggeblommer med flormelis til en luftig og cremet masse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.