Skær kyllingebryster i mundrette tern og brun dem af ved middelhøj varme sammen med løgene. Det blev derfor til denne virkelig lækre og cremedepastaretmed kylling, svampe, soltørrede tomater og masser af citron og frisk persille
Frisk basilikum. Pastaen koges, så det passer i forhold til tilberedningen af kyllingebrysterne. Når pastaen er kogt vendes den i saucen sammen med de rå sugar snaps og det sidste af løgene
et par stængler af selleri, en kugle frisk mozzarella og en pakke med chorizopølse. Dejlig aftensmad, som dog er en smule omstændig med de fyldte kyllingebryster, men det bliver altså bare lige en tand mere "spændende"
Fyld kyllingebrysternemed fyldet og frisk spinat og luk evt. Cremet pastamed kylling, svampe og soltørrede tomater / Ovnbagte kyllingenuggets med sød kartoffel fritter / Kyllingefrikadeller med rødbede og hytteost
Deriblandt økologisk kylling i pakker med kun ét kyllingebryst i hver. Kom pastaen i det kogende vand – hold øje, hvis det er friskpasta skal det jo kun koge ca
Husk at kylling skal være gennemstegt – ikke noget med rosastegt kyllingebryst. En Estate Viognier, som er en frisk, frugtig og blød hvidvin til lavpris, vil være et oplagt valg til denne lækre ret, som også kunne gå godt med en tomatsalat på siden