Her får I et bud på, hvordan man laver nogle gode kyllingespydmed en alletiders marinade, som bl. Til sidst krydrede jeg dem med allround krydderi, da de får en flot gylden farve af det, og naturligvis også mere smag
chili. Men menuen stod i hvert fald på kyllingespyd, salat og en dip lavet af champignoner. Jeg fik afleveret i sidste uge, og er egentligt meget godt tilfreds med resultatet
Kyllingespydmed nudelsalat. riv ingefær, pil og hak hvidløget, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave, hak chilien fint, snit forårsløg og spidskål fint og skær kyllingen i tern
De grillede, marinerede kyllingespyd sammen med den cremede peanutsauce lavet på blandt andet kokosmælk, chili, løg og crunchy peanutbutter smager bare så godt sammen
Kylling som er stegt på en pande og krydret med lidt salt og peber. Den syrlige smag fra lime, den søde smag fra honning, den stærke smag fra chili og den friske smag fra mynte klæder hinanden rigtigt godt
Kødet sættes skiftevis med løg og peberfrugt. Serveres med ris og quinoa og friske grøntsager. 1½ dl kokosmælk1 spsk soya1 spsk sød chilisauce2 fed hvidløg1 rød peberfrugt1 stort rødløgtræspydSauce. 2½ dl kokosmælk1½ dl vand½ hønseboullionterning1 spsk soya1 fed hvidløg1 spsk chili saucesalt og peber½ squash150 g champignon5 tomater2 dl parboiled ris1 dl sorte quinoa6 dl vand 1½ hønseboullionterningMarinaden til kyllingen røres sammne og kyllingefileterne skæres i mindre stykker, som lægges i marinaden. Spyddende lægges på en rist over det ildfaste fad og sættes i en varm ovn med varmluft og grill og grilles ved 200 grader i 20 min - vendes efter 10 min. 1 spsk sød chilisauce. 1 spsk chili sauce
Tril og på bageplade med bagepapir. Tril og på bageplade med bagepapir. 1/2 dl Sojasovs 1/2 dl sød chili 2 spsk sukker Salt Kommes i en gryde og koges ned til det bliver lidt klistret , den stegte kylling vendes i
Rør en dip af youghurt, et knips spidskommen og chilipulver,og smag til med salt. Server kyllingespyddenemed raitaen, vilde ris og groft hjemmebagt brød