Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSesamfrø til pynt Barbecue marinade. 1 dl ketchup 1/2 dl olie 2 spsk soja eller engelsk sovs 1 tsk tabasco 1 tsk chilipulver 1 tsk hvidløgspulver 1 tsk paprika 2 spsk brun farin Salt peber Jeg ganger opskriften op mange gange , altid lækkert at have i køleskabet
Kødet var dejligt mørt og lækkert, men næste gang tror jeg at jeg vil lave en "våd" marinade, som eventuelt også kunne dryppes over kødet efterfølgende
Et lækkert, sundt og forholdvis nemt alternativ til cheeseburger (. For at lave burgeren her, skal du bruge en stor avokado som du deler i to (den fungere som burgerbolle), i burgeren skal du selvfølgelig bare bruge de ting som du godt kan lide, i min her er der sukkerærter, agurk, spinatblade, cheddar ost på bøffen og mozzarella
Opskriften er lavet med inspiration fra Arla. Rist burgerbollerne og flæk dem. Fordel spidskålssalat, bøf og resten af hytteosten i hver af burgerbollerne
nyde din hummus som tilbehør til kød, tilbehør til salat, som fyld i tortillas, burgers og sandwiches, som smørepålæg på brød og knækbrød, eller som dip til grøntsagsstave
Dertil synes jeg, at det er lækkert, at smøre bunden med Miracle Whip fra Kraft Foods®. Det lille hjem havde lyst til hjemmelavede burgere i aften, så det skulle de selvfølgelig have lov til at have