P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Som det fremgår af ugens madplan, så var aftenens menu "Pulledpork" burger med pommes frites. Jeg havde inviteret mine forældre på aftensmad, da jeg altid laver rigeligt med Pulledpork, så på trods af at vi var fire personer til aften var der også kød til fryseren
Pulledporkburger – Pulledpork er vel nok den mest møre og saftige måde at få svinekød på. Pulledpork hedder pulledpork fordi kødet er så mørt at det bliver trukket (pulled) fra hinanden med et par gafler
Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulledpork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – og noget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
Herhjemme har vi altid spist pulledpork i en burger eller sammen med kartofler og brun sovs. Vi var lidt skeptiske, da vi tænkte at nachos'ne ville blive smattede pga pulledpork
I dag skulle vi så endelig have "Pulledpork" burger, men først en opskrift på kagen. Så i dag har jeg fået bagt kage og ordnet det sidste af min "Pulledpork"
i en pulledporkburger. Smager skønt til grillmad eller i en burger/sandwich – f. Coleslaw – De fleste anser nok coleslaw som værende af amerikansk oprindelse
Der er forberedt en stor nakkefilet til "pulledpork", da det er helt perfekt "fryser-mad", og så er der bagt burgerboller både til Pulledpork og til aftenens luksus burger