Lig det på et spækbræd og bank bolskerne i stykker med en hammer eller en kagerulle. Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller
Jeg har det fantastisk, har masser af energi og craver ikke slik og kage længere. Skal der fredagsslik i skålen uden at ødelægge den gode januarstil, så prøv med de her lækre dadelkugler med lakrids
Hak chokoladen i små stykker og smelt halvdelen i en skål over vandbad. Vi er store fans af lakrids her i huset og når det er blandet med chokolade, åh så er det altså rigtig godt
Lidt flormelis til at rulle ud i. De fleste af Jer kender nok lakridskuglerne fra Johan Bülow. Hvid chokolade kan være en spøjs ting at arbejde med og den bliver typisk lidt tyk når den er smeltet
Jeg elsker når lækre desserter, kager, is…. En enkelt gang i mellem kan jeg godt kaste mig ud i en indviklet opskrift, men der er efterhånden langt i mellem
Ingredienser til en god portion lakrids-kys. 1 tsk lakrids sirup (lakrids pulver kan også bruges). 1 tsk lakrids sirup (lakrids pulver kan også bruges)
Rør det godt dammen så chokoladen er smeltet og massen er jævn. Macarons eller franske makroner lavet med frysetørret hindbær og lagt sammen med hvid chokolade genache med lakrids
Dernæst serverede jeg ISIS chokolade cookies og Haribo's stevia lakrids. Kagen er herved helt uden tilsat sukker - du skal dog være opmærksom på at der er sødestoffer i alle ISIS produkter
mandelmel (blendet madler). lakridspulver som blandes sammen og sigtes ud over kagen. lakridspulver. Beklæd en tærteform med et stykke bagepapir og kom kagedejen op i formen
Server kagen med flødeskum eller creme friache. Kom hvedemel i en skål sammen med sigtet flormelis. Rul 2/3 af mørdejen ud mellem to stykker bagepapir, så den passer i størrelsen til en tærteform - eller en springform. 280 g hvedemel. 90 g flormelis. 2-3 tsk lakridspulver