Opskriften på lakrids-sirup finder du (her). Kom mælk, fløde, korn fra vaniljestang samt de tomme stænger op i en gryde sammen med æggeblommer der er pisket sammen med sukker
chokoladeis, hasselnøddeis, nederst fra venstre, chokolade/mint is, lakridsis, kirsebæris (undskyld at der er spist af de to i midten inden jeg tog billeder)
Hvis du skulle have lyst til en anden is-variant, kan du finde en opskrift på en uimodståelig lakridsis her, en vaniljeis med chokolade og mandelkrokant her eller hvis du derimod er til en lidt friskere (og sundere) is, så kan du finde opskriften på yoghurtis med ferskner her
I december måned fik jeg lavet lidt kanel- og lakridsis, men siden har produktionen ligget stille. Sæt derefter cremen på køl og lad den køle helt af i nogle timer eller til dagen efter
Før jul legede også lidt med nogle isopskrifter, blandt andet kanel- og lakridsis. Et resultat som jeg er kommet tættere på med den opskrift der har lagt grunden til denne romrosinis
Kør massen på en ismaskine*. mælk (jeg brugte letmælk). Jeg sidder og drømmer tilbage til denne uimodståelige lakridsis, jeg lavede for et par weekender siden