Lun leverpostejmedbaconogchampignoner giver frokosten et kæmpe løft. Dyrlægens natmad er oprindeligt et stykke smørrebrød med fedt, leverpostej, sky og tynde skiver saltkød – de rå løgringe er først kommet til senere
lun leverpostejmed ristede champignonerogbacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Tidligere har det været en tradition med hjemmelavet smørrebrød som natmad nytårsaften (og mad til de efterfølgende dage), og det er bare super lækkert
Til gengæld er det også et must for mig i den lune version som en del af julefrokost eller påskefrokostbordet, hvor vi topper med stegte champignonogbacon
Oftest laver jeg dog ikke så mange ad gangen, når jeg smører smørrebrød, da der skal være lidt af hvert, og de stykker, der bliver spist flest af, oftest er leverpostejmedbaconog flæskestegsmaden
Nyd på lækkert brød med ekstra sprødstegt baconog gerne stegte champignon. Kom massen i forme, pynt medbaconog bag dem i vandbad (tag en dyb bradepande, stil formene ned og fyld vand op til kanten af bradepanden) i ca
Svinelever og spæk hakkes hver for sig, hak løget med. krydderierne kommes i den færdige afbagning, derefter spækket, der varmes med tildet er næsten smeltet