Pisk æggene luftige og tilsæt cremefraiche, smeltet smør, pisk til en jævn masse. Boller/rundstykker bagt med Pofiber, du vil ikke komme til at savne de tørre, oppustet, kedelige rundstykker fra bageren mere
Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige boller med en sprød skorpe, så led ikke længere. De er så sprøde som friske rundstykker fra bageren og de kan også bruges som burgerboller
Gemalen lavede rundstykker og jeg afprøvede sno-din-bolledej-til-kranse-fidusen. Gemalens rundstykker skulle naturligvis have birkes på, så de små sorte sataner blev drysset på med en præcision og nøjagtighed, der konkurrerede med en hjernekirurgs omhyggelighed
De er helt perfekte til en lang møde-dag i morgen, hvor alle andre spiser rundstykker og kage. Jeg er vild med chokoladeboller, men de skal altså være luftige
Der kom en rigtig fin højde på bollerne, de blev luftige og samtidig smagfulde og sprøde. Egentlig er skagenslapper vel rundstykker, og med det tætte birkesdrys på toppen bliver der også en sprød og knasende overflade, jeg vælger dog at omtale dem som boller for at anerkende, at der er en forskel mellem bagerens skagenslapper og mine – jeg ved dog godt hvad jeg synes smager bedst
For, at glæde dem har jeg nu fundet på en opskrift til rundstykker. Rundstykker. Formes til boller der hæver 30-40 min(så bliver de så dejlige luftige)
Viss det går gærent så sitter du igjen med en murstein som du kunne legge som grunnstein i et hus, men viss du lykkes så kan du sitte der med det mest luftige og saftige brød som man kan tenke seg
Hvis du også er træt af bagerens rundstykker der er fulde af luft, hvorfor så ikke lave dem selv. Disse rundstykker er slet ikke som dem man køber ved bageren, de er både tungere og så smager de meget bedre