Kog nudlerne, lav sursød-sovsen og steg kylling sammen medgrøntsagerne. Husk du er masterchef i dit eget køkken, så hvis der nogle af grøntsagerne du ikke kan lide, så bytter du dem bare ud med de grøntsager du foretrækker
fandt en rest kylling, tømte grøntsags skuffen og nudler har vi altid. Server også med limebåde til. Skær kylling kød i mindre stykkerSkær sugarsnaps og snackpeber i tynde stænger
Personligt foretrækker vi fint skåret kylling og rejer). Start med at klargøre alle grøntsager. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde
Personligt foretrækker vi fint skåret kylling og rejer). Start med at klargøre alle grøntsager. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde
Gulerod, squash, løg og broccoli lynstegt på panden (gulerod og squash er vendt med citron og chili), frisk tomat og frisk spidskål vendt med citron, salt, peber og chili
Så de sidste år er jeg gået all in på grøntsager og nyder gerne asiatiske retter, det er nemt og friskt mad der giver energi i vintermørket – og så nyder jeg de dage hvor diverse julegavebytninger, julefrokoster osv
) Så jeg biksede denne ret sammen som er en blanding af noget kinesisk med nudlerne og den sursøde-sauce og japansk medteriyaki-kyllingen, som blev rigtig lækker karamaliseret, og de lynstegtegrøntsager
Kyllingen har en let krydret sødme som klæder grøntsagerne rigtigt godt. I dag deler jeg min nyudviklede opskrift på perlebyggrød med sojamarineret kylling og ærteskud
Tofuen kan erstattes eller suppleres af lynstegt kød eller kylling. jeg lavede lidt om på indholdet af grøntsager, da der egentlig hverken skulle have været grønkål, lilla gulerødder eller peberfrugt i, men det lå lige der i køleskabet og skulle bruges og de erstattede så alm gulerødder og en pak choi som ikke var i live længere