Marengs er altid et hit og fantastisk sammen med både is, flødeskum, chokolade, nødder og frugt. Og så er det både nemt at lave og kan kombineres helt efter dit eget hoved
salt og peber. kogende vand. Græskar, kartofler, gulerødder, løg og hvidløg kommes i en gryde og sauteres i et par minutter - det foregår bedst over middelvarme
Det bedste ved denne lette og lækre lille opskrift er, at den bidrager med en stor håndfuld vigtige proteiner, og gør det lettere at opnå et dækkende proteinniveau i det daglige indtag
Jeg elsker at tage billeder, så der kommer mange billeder op af min søn og hans udvikling. Ud over det, så elsker jeg at lave mad, og udforske nye retter
De lækreste og mest svampede Nutella Cupcakes. Jeg har valgt at bruge Nutella mærket, men jeg vil mene at alt chokolade smørbart kan bruges – dog med ændring i smagen
Den røde peberfrugt er helt klart et kæmpe hit, og er næsten altid en råvare jeg har i mit køleskab. Den er fantastisk i meget mad, som supper, salater, og gryderetter
Flødeboller er og har altid været en dansk hyggeting. Som barn fik jeg dem alt for ofte i skolen, når en havde fødselsdag, og har egentlig ikke smagt dem siden
Mine første flødeboller var godt nok ikke særlig flotte. Jeg har længe ventet på at skrive dette indlæg, da jeg er vild med flødeboller og efterhånden har lavet dem et par gange
Denne chokoladekage med dadel, banan og kokos som er lavet med mandelmel er rigtig lækker. Chokoladekagen har en flot brun farve med en skøn sødme fra dadlerne og bananerne
Disse lækre agurkeruller med røget laks og cremecheese udgjorde en blandt mange små retter til en skøn sommer tapas, som blev nydt på vores terrasse i dejligt solskinsvejr
Tilsæt mælk og olie. Pisk jordbær, flormelis og vaniljesukker godt. Vrid husblas og smelt over vandbad. Tilsæt den smeltede husblas til jordbærblandingen og rør godt
- endda de bedste af sin slagsAltså lige efter Slotsbagerens version naturligvis (Til de af jer, som ikke kender denne lækre bager, så er Slotsbageren er en lille bager her i Aalborg, som ganske enkelt laver de lækreste, største og blødeste chokoladeboller, og denne variant er ret tæt på et perfekt match)
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Det eneste ved denne dessert som også tit bruges i cheesecakes er kiksebunden. Ellers er det et lag med hvid chokolademousse og et lag med jordbærmousse
til ruller med fyld, som jeg har gjort, og server dem som en forret eller som del af et tapas bord. Pandekagerne er glutenfri da de er lavet med kikærtemel, men kan også sagtens laves med almindeligt hvedemel eller speltmel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.