Svinemørbraden afpudses, og skæres i mundrette stykker. Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej
Når panden er varm så brun mørbraden på alle sider. Krydr den med peber. Læg mørbraden i et ildfast fad. Dryp olivenolie henover og drys med hakket timian
Jeg lavede en klassisk kartoffelmos, en rodfrugtmos af pastinak og persillerod og en salat med rødebede, æble, bladselleri, ristede nødder og et lille skvæt balsamico
I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Måske, det er hvertfald i hård konkurrence med en god mørbrad og kotelet. Hvis man i stedet kaldte det en mørbrad-kind, så ville man sikkert kunne få flere til at spise det
Paprikagryde medmørbrad – opskrift. Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Svinemørbrad i ovn – Taknemmeligt kød. Siden da er den videregivet til andre generationer, men om den er slået helt igennem i alle hjem er svært at svare på – måske du får lyst at afprøve den nu med en klassisk kartoffelmos
Vi smutter lige til Indien og skal have en varmende indisk gryderet med linser, kikærter og mørbrad – den har masser af smag og smager lækkert med perlebyg til (eller alternativt kartoffelmos – den er dog ikke medregnet i indkøbslisten)
medkartoffelmos, blomkålsris eller salat samt bacon og persille på toppen. Krydr mørbradbøffernemed salt og peber på begge sider, og brun dem i lidt olie på panden ved høj varme