100 gram kold smør 150 gram mel1½ spsk sukker (kan undværes hvis du ikke laver kage)1 knsps salt½-1 æg. 1½ spsk sukker (kan undværes hvis du ikke laver kage)
Beklæd tærteformen med mørdejen og stil den på køl, mens du samler fyldet. ½ portion mørdej – jeg brugte den her, men den amerikanske mørdej vil også være god her
Tilsæt vand og æggeblomme og tryk sammen tilmørdej. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Mørdejen rulles ud og tærtefadet beklædes, hvorefter den fyldes halvt op med mazarinmassen. Mørdej. Denne opskrift gav også en lille mazarintærtetil fryseren, så hvis man ikke skal bruge en stor kage, så er den halve opskrift måske en god idé
Derudover smager græsk yoghurt super godt i sådan en creme tiljordbærtærte, da jordbær og mørdej er meget sødt, og yoghurten giver lige lidt bitterhed til alt det søde stads
Så var der jo ikke meget at diskutere (bortset fra, at jeg diskuterede meget med mørdejen, da den skulle rulles ud - det bliver jeg bare aldrig god til, så mine tærter er altid lidt lappede)