Jeg har derfor brugt nok krafter, så det var nødvendigt med en hurtig og nem aftensmad. Lækker aftensmad, som så mange gange før og laks og pasta bliver man bare aldrig træt af - i hvert fald ikke herhjemme
Server straks med rigeligt af revet parmesanost. Friskrevet parmesanost. Og det samme med pasta. Slyng vandet fra og blend med avokado, hvidløg, citronsaft, ristede pinjekerner, salt, peber og olivenolie til en cremet sauce
Tilsæt salt og peber og parmesanost. Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Start med at steg kyllingen på panden med salt og peber og sæt det på køl. Skær brødet ud i tern og kom dem på en bageblade med olie og salt og bland det godt og bag det midt i ovnen i ca
madlavningsfløde. Lad det koge op og tilsæt lidt parmesanost, så saucen tykner en smule. Denne ret er med i Top-meget-få over retter, som er noget nær det nemmeste i verden, men som samtidig er overordentlig velsmagende
Tilsæt smørret lidt ad gangen og rør til det lignet revet parmesanost. Den har en meget klassisk mørdejsbund fyldt op med intens chokoladefyld, et knasende lag af valnødder og toppet med en sød marengs
Server den straks med de bagte cherrytomater og frisk revet parmesanost. Og med ovnbagte solmodne cherrytomater på toppen er lige prikken over i'et samt friskrevet parmesan
Putt gjerne salaten i en boks og ta den med på skolen eller jobb, da kan du glede deg til lunch ღ. Skjær avocado i biter og dynk den med litt sitronsaft
Napolitana salatblanding, friske cherrytomater, gulerodsstrimler og parmesanost. Ja, jeg er jo lidt bagud med at opdatere opskrifterne her på bloggen, ifht hvad der foregår på min instagram