Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie med bønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
Perlehøne marineret i gin og appelsin serveret med risotto af perlespelt med urter og gulerødderMarinade1 fed hvidløg6 peberkorn4 enebær1 tsk fennikelfrø1 appelsin1 ½ dl gin1 spsk honning6 spsk rapsolie6 perlehønebryster med vingebenLæg hvidløg, peberkorn, enebær og fennikelfrø i en morter og knus groft
Ved siden af kylling marineret i citron og ingefær. En rest sorte bønner endte efter iblødsætning og kogning i en salat med avokado, hjertesalat og æbler
Jeg elsker skalddyr, det er noget af det bedste jeg ved. Pille og gnaske. En god ide er at huske vand og citronskiver til at hælde i en skål, så man kan skylle sine snaskede hænder og et viskestykke til at tørre i bagefter