Tilsæt lammet og steg dem under kraftig varme i fem minutters tid, så de får lidt stegeskorpe. 1,1 kg lammebov uden ben og afpudset for fedt og sener. 1,1 kg lammebov uden ben og afpudset for fedt og sener
Sådan tilberedes marineret mørbrad i ovn. Mørbrad er en muskel, der sidder på stort set alle de firbenede dyr, vi spiser – okse, kalv, lam, gris, vildt osv
Lam og fårekjøtt = en smak av norsk natur. Norsk lammekjøtt er av ypperste kvalitet, ikke rart da de fleste beiter i utmark, smaken varierer, sies det, om det er lam som har beitet på fjellet, ved kysten eller spist lyng på innlandet
Om formiddagen sætter de forskellige madsteder en gris eller et lam over og de hænger så og drejer over åben ild hele dagen, mens der spreder sig en liflig duft i området
Ambitionen indtil videre er, at jeg fredag vil lave Coq au Vin, og lørdag skal den stå på en jomfruhummerhale risotto til forret og en lammeret til hovedret
Grillet Græsk Gimmerlam. Lammesteaks – én pr. Dette indlæg blev udgivet i Lam, Opskrifter og tagget grill, grillmarinade, lam, marinade til grill, Opskrifter