Jeg kan anbefale kartoffelrøsti med avocado oglaks / Asiatisk rejecocktail med avocadocreme, mango og kokos / Friske figner med mozzarella og balsamico / Bagt knoldsellerimed gedeost og honning
Lasagne medlaksog spinat. Du kan sagten snitte nogle grønsager (gulerødder, knoldselleri, tomat) og komme i lasagnen så den får mere fylde og flere grønsager ind
125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. knoldselleri) = 447 kcal. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. 2 spsk græsk yougurt 10%, salt og hvidløgspulver) + 1skive rugbrød+1 mellemstor tomat. 1 bdt kogtog blandet brocolli+lidt chili og gurkemeje+1spsk rapsolie+150g. 100g stegt fersk laks + blomkålsgratin af. 300g hvidkål, 1 spsk rapsolie, 1dl skummetmælk, salt og peber) + 1skive rugbrød = 479 kcal. 300 g af min "Grøntsager med kylling stegt i rød karry pasta" = 300 kcal (find den her). Sandwich med råsyltet rød peberfrugt og lufttørret skinke=315 kcal (Se den her). 300 g af min Adjab Sandal og 1 skive rugbrød = 420 kcal (Opskriften her ). 300 g af min Spicy kyllingesalat med grønne bønner= 321 kcal (Se den her). Low carb kyllingetærte med porrer og brune champignoner = 200 g - ca 365 kcal (her). Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon 1 portion= 177 kcal (her). Low carb High Protein Moussaka med granuleret soya fra Soy4you = 189 kcal (inkl 20 g protein. 125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. knoldselleri) = 447 kcal. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. 2 spsk græsk yougurt 10%, salt og hvidløgspulver) + 1skive rugbrød+1 mellemstor tomat
Start med at skære Løg, forårsløg ogknoldselleri i mindre stykker. Du du servere ris eller brød til, hvis du vil, men sovsen bliver dejlig mættende og fyldende, da den gøres cremet og tyk af kogte kartofler samt knoldselleri
Jeg lavede en kylling for meget til aftensmaden, som jeg kunne bruge til morgenmad dagen efter - hvilket jeg klart også vil anbefale dig at gøre (den kan også bruges i madpakken, eller laves generelt, hvis du står og har en rest kylling/kalkun/laks/ørred e
Smørdampet torsk medknoldselleri, sprødt kyllingeskind, kamille-infuseret fløde og dildolie. Flere af retterne på listen er dermed sommermad, ogdermed ikke just i sæson lige nu