Med mozzarella og bacon opskrifter

bacon muffins

bacon muffins

Disse skinke/majs muffins er dejlige og jeg har bagt dem ofte - men da jeg i stedet for skinke og tomat tilsatte sprødstegt bacon (stegt med hvidløg og sort peber) og frisk mozzarella skåret i små tern - mums
Bagt pasta med bacon og svinekød

Bagt pasta med bacon og svinekød

En lækker, børnevenlig, kødfyldt ret med gulerødder og cherrytomater. Vi lavede få ændringer, som er med i opskriften herunder
Grov kartoffeltærte med porrer, bacon og brie

Grov kartoffeltærte med porrer, bacon og brie

Hvis du ikke er til brie, kan du sagtens bruge andre bløde oste som gedeost eller mozzarella. Denne tærte består først og fremmest af en grov, fedtfattig bund, og så er den fyldt med kartofler, porrer, løg ogbacon
Butterdeig med egg og mozzarella ♥

Butterdeig med egg og mozzarella ♥

Til frokost og lunch passer det perfekt med litt sprøstekt bacon, som tilbehør. Dryss ost i bunnen på tertene, tilsett en eggeplomme og fyll forsiktig på med eggehvite, så det ikke renner over
Lasagne med grøntsager og bacon

Lasagne med grøntsager og bacon

Desuden er den fyldt med lækker monaysauce og frisk mozzarella på toppen, som giver en skøn ostet smag
Pasta og kylling

Pasta og kylling

Brug en panne med høj kant. Tag så kyllingen ogbaconog grøntsager og bland det godt. Steg bacon til crispy, set til side
Bagt pasta med broccoli og squash

Bagt pasta med broccoli og squash

Hæld herefter grøntsags/pasta blandingen oven på og top med det sidste tomatsovs og små stykker mozzarella på toppen
Indbagt mozzarella-/pestokylling

Indbagt mozzarella-/pestokylling

Du vil stå mednogle rester efter at have lavet denne lækre indbagte bandit. Alle mand var tosset med den, så det er bestemt ikke sidste gang, den bliver lavet herhjemme
Bønnesalat

Bønnesalat

Bland nu bønner, asparges, radiseskiver og rucola, og top til sidst medmozzarella. De smager eddermame også godt – undskyld mit sprogog så ser de så flotte ud med deres runde former og klare grønne farve
Calzone

Calzone

Herefter slog jeg to æg ud over – et i hver side – dryssede med salt og dryssede med mere revet mozzarellaog gav den et par klatter gorgonzola