Himmelfartsferien hos mine forældre i Sønderjylland, og fik fingre i de lækreste, nye kartofler. Grillen er tændt og køkkenhaven bugner af sommergrøntsager
Interessen for min grønne mad har været stor. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
I Italien fik jeg masser af inspiration til minnye bog. Jeg sad og kiggede mine Instagram billeder igennem og drømte mig tilbage til mine skønne ture rundt omkring i verden
Og kig tilbage – er der gået mere end fem minutter, siden det var fredag. En runde i køkkenhaven viste (udover, at der trængte til en grundig lugning), at de før så små bladselleri var ved at være store nok til at afgive en stængel eller to
Det kan man vel egentlig godt sige, at mine er ind imellem, og jeg oplever da også, at der er kommet godt gang i dem igen – det kan selvfølgelig skyldes vanding alene, men jeg tror nu alligevel på, at planteguffen har hjulpet, for flere af dem har fået en sundere farve på bladene, og der er endda begyndt at komme nye skud på nogle af planterne
Både højbede og køkkenhave er anlagt, og vokser lystigt, foruden et mini væksthus som afprøves i år, før jeg eventuelt går ud og investerer i et “rigtigt” drivhus
Min far har en skøn køkkenhave med lækre grøntsager. I spanden var der aspargeskartofler, almindelige kartofler, gulerødder, rødløg, hvide løg og hestebønner
Mine tomatplanter har haft en fantastisk sommer, og har kviterer med en flot tomathøst. For at sikre at så mange tomater bliver modne, har jeg klippet toppen af planterne og nippet alle nye små klaser af
Som jeg før har nævnt, så har min svigerfar en skøn køkkenhave. Han spiser helst selv kartofler hver dag, og har ganske svært ved at forstå vores nye "kartoffel-fri" tilværelse