Et monster med hugtænder og en spindelvæv etage. Som vi tidligere har skrevet, har vi længe snakket om, at komme i gang igen med, at lave kager og Halloween var jo så et oplagt som mål for en ny begyndelse på kagepynteriet
Jeg var heldig at stå for kagerne, her vil jeg dele opskriften med jer. Kagerne består af en mandelbunde, brombærmousse, hyldeblomst/limemousse, marcipanbånd og krystalliseret hvid chokolade
Der er knap så meget aktivitet herinde, men det bliver brudt nu med en lille lækker januar kage. Der er nok mange, der er på diverse stram op hist og her i januar, meeeen jeg synes nu stadig at der skal være plads til et lille stykke kage
Ofte kommer ideen til en kage ud af et ønske om, at efterligne noget vi har set på nettet, eller behovet for, at lave noget pynt i et bestemt tema, men af og til kommer ideen til en kage ud af en tilfældighed
Æblekage. Min mormor lavede verdens bedste æblekage, det er helt sikkert. Den her kommer ikke i nærheden af hendes, men det er et godt bud på en særdeles velsmagende æblekage, der kan serveres både kold og lun
Bedstefars Skæg er en virkelig en bradepandekageklassiker af de helt store. I den klassiske udgave naturligvis… Med almindelig lys skærekage, hindbærmarmelade og marengslåg