Muslibar havregryn honning opskrifter

Müslibar med chokolade

Müslibar med chokolade

Kom Smør, rørsukker, vaniljekorn og honning op i en stor gryde og smelt det sammen til en ensartet masse, det skal ikke koge for vildt
Müslibar

Müslibar

Start med at smelte smør, honning, saften fra appelsinen og sukkeret i en kasserolle. 150g havregryn. 3-4 store spsk flydende honning. Ellers start med at hakke/blende mandler (for sig), sesamfrø, kokosmel og havregryn i 5 sekunder, så mandlerne er groft hakkede og resten bliver lidt mere en "melblanding"
Hjemmelavet müslibarer uden sukker

Hjemmelavet müslibarer uden sukker

Hak mandlerne samt chokolade fint og hæld i en skål sammen med kokosmel, kanel, havregryn, sukrin, salt, vaniljepulver og kokosfibermel
Hjemmelavet müslibarer

Hjemmelavet müslibarer

Kom smør i og tilsæt dernæst havregryn, speltflager og nødder i. smelt honningen i en gryde og lad det boble lettere
müslibarer

müslibarer

Smelt kokosolie og honning i en gryde ved lav varme. Bland alle ingrediener i en skål og rør det sammen med den smeltede kokosolie/honning

Muslibar med Peanutbutter

Det endte med en ny ration nybagt brød og endelig en omgang gode muslibarer. Jeg har været i gang med flere potioner muslibarer, og det er ikke altid lige godt, så dejligt endelig at komme frem til et godt resultat
LOVE BAR / MÜSLIKAGE

LOVE BAR / MÜSLIKAGE

 Vend havregryn og brun farin i. Smelt sirup, honning og smør sammen uden at det koger. Lad det smelte sammen, til alle havregrynene er fugtige og kan samles
MÜSLI - BAR

MÜSLI - BAR

Derefter blandes de sammen med alle de tørre indgredienser (mandler, græskarkerner, valnødder, havregryn, solsikkefrø og sesamfrø)
Små muslibarer med havregryn

Små muslibarer med havregryn

Bland brun farin, margarine og honning sammen i en gryde. Jeg må indrømme, at jeg endnu ikke har smagt på de små fine muslibars - men det gør jeg senere i dag - og er sikker på, at de er gode
Müslibarer med peanutbutter

Müslibarer med peanutbutter

Mandler og nødder hakkes groft i foodprocessoren – og blandes med havregryn og frø. Honning, peanutbutter, sirup og vand varmes i en gryde til peanutbutteren er rørt ud og det hele er en jævn masse
Müslibar – bare dejlig

Müslibar – bare dejlig

3 dl Glutenfrie havregryn. 2 spsk Honning. 3 dl Glutenfrie havregryn. 2 spsk Honning. Müslibar – bare dejlig
Müslibar

Müslibar

Hjemmelavede Müslibarer – igen fra vores venner hos  nemme at lave, og smager utrolig lækre, og dejligt alternativ til de muslibarer man kan købe der er fyldt med sukker
Müslibarer

Müslibarer

Hæld havregrynene i en skål. I en gryde opvarmer du smør, sukker og honning. Det, der drysser fra, kan du gemme, så har du nemlig den lækreste honningristede müsli

Müslibar opskrift

Rist mandler, hasselnødder, solsikkekerner, chiafrø og havregryn på en tør pande, til det har fået en gylden farve
Glutenfri müslibarer med banan

Glutenfri müslibarer med banan

Muslibarer er gode til madpakken eller til en kop te om eftermiddagen. Smelt kokosolie, farin og honning i en gryde
Müslibar

Müslibar

Kom havregryn og knuste special K i en skål. 100 g havregryn. 40 g honning. Tilsæt honning til du synes blandingen er så den kan hænge sammen i barer (vi tilsatte 40 gram honning).   100 g havregryn. 40 g honning
Müslibarer med pif paf puf

Müslibarer med pif paf puf

Mandler og nødder hakkes groft i foodprocessoren – og blandes med havregryn og frø. Honning, peanutbutter, sirup og vand varmes i en gryde til peanutbutteren er rørt ud og det hele er en jævn masse

Müeslibars m/ havre til mellemmåltid

havregryn (helst finvalsede). Smelt honningen i mikroovnen, over vandbad eller i en gryde, hvis ikke du bruger flydende honning