Brun nakkekoteletternei smør og læg dem i et fad. Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletter ifad og det smagte endnu bedre end jeg huskede det
Til retten her havde jeg min far og farbror på besøg og da det ikke var grillvejr, lavede jeg derfor et stort fad med spidskål, rødløg og seks kæmpe koteletter samt råkost som tilbehør – denne kom dog ikke med på billedet
Riv blomkålen fint og fordel det i et ovnfad. Det er måske lidt svært at se det, men billedetviser en ualmindeligt nem og velsmagende ret, som passer perfekt tilvinter og kulde
Nakkekoteletterifad m. Ovnbagt laks og rodfrugtfad. Ser frem mod en uge, hvor det er mig, der laver mad alle dage – og samtidig læser lektier med mellembarnet
Nakkekoteletter med æble-pastinakkompot En forholdsvishurtig og nem ret med en lækker, rustik rodfrugtkompot og kålblade og purløg som garniture, sammen med den