Dryp med jordnøddeolie på tallerknen. Grillet nakkekoteletter med 2 slags løg blev anrettet på tallerkner til aftensmåltidet. Nakkekoteletter á 200 gram. Grovsnittede forårsløg hældes påpanden sammen med koteletterne 5 minutter før de er færdige. 4) Læg koteletten midt på tallerknen og top med blandet løg. Velbekomme 3 stk Nakkekoteletter á 200 gram 5 stk Forårsløg
Dryp med jordnøddeolie på tallerknen. Grillet nakkekoteletter med 2 slags løg blev anrettet på tallerkner til aftensmåltidet. Nakkekoteletter á 200 gram. Grovsnittede forårsløg hældes påpanden sammen med koteletterne 5 minutter før de er færdige. 4) Læg koteletten midt på tallerknen og top med blandet løg. Velbekomme 3 stk Nakkekoteletter á 200 gram 5 stk Forårsløg
12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. 1Koteletterne steges herefter på en pande (ikke i særligt meget fedtstof. 1Når koteletterne er færdigstegte, koges panden af med lidt vand. 1Den flydende blanding hældes i Römertopfen og koteletterne lægges i lag ovenpå. 1Låget kommes på og fadet sættes i en kold ovn
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers