Nordisk dressing opskrifter

Nordisk dressing

Nordisk dressing

Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Nordisk kålsalat

Nordisk kålsalat

Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og fordel dressingen over salaten. ½ dl grofthakkede tørrede tranebærDressing

Nordisk Cæsarsalat

pisk æggeblomme, eddike og salt sammen i en skål, tilsæt olien i en tynd stråle under piskning, så du får en luftig majonæsedressing
Quinoasalat med mango og lime/soja dressing

Quinoasalat med mango og lime/soja dressing

Sammen med mango, lilla spidskål, de lidt syrlige blåbær (eller hindbær), samt en lækker limedressing med soya og Grillkrydderiet fra Nordisk Tang, får du en helt unik smagsoplevelse grundet dens indhold af røget chili og tang
Knasende sprødt sommerhit

Knasende sprødt sommerhit

Her er opskrifter med tydeligt nordisk præg, som Lammefjordsgulerødder og byg med kvædevinaigrette, og lækre eksotiske salater som fx en Marokkansk gulerodssalat, der blev testet med succes i går ved grillen
Il bello dell’autunno

Il bello dell’autunno

Det er groft, varmt og nordisk, når det er bedst. Vend salaten i en dressing af sennep, citronsaft, salt, peber og lidt vand eller olie, for at gøre den tyndere

Rodfrugter som tilbehør

Nordiske rødder med orientalsk dressing. Rør yoghurt med mayonnaise, sennep og presset hvidløg og smag dressingen til med salt og peber

Janssons fristelser og grønkålssalat

Min præstefruekollega, her i Flensborg, Karin Jacobsen er svensk, og da jeg for nylig skulle holde et lille madlavningskursus om nordisk mad, var hun med til at hjælpe
Heines  fødselsdags steak

Heines fødselsdags steak

I så fald, er du sikkert introduceret for Nordisk Tang's to nye stjerneskud i deres sortiment - Tangkrydderi og Tang Tørpesto
Jeg kalder det en Nordisk Wrap!

Jeg kalder det en Nordisk Wrap!

Som dressing. Den Nordiske Wrap. Kender i det når man. har noget har nogle forskellige madprodukter som man godt kunne have,
ROSENKÅLSSALAT

ROSENKÅLSSALAT

Den er skøn, sund og helt i stil med madmoden med at bruge årstidens nordiske grøntsager. Dressing. Pisk dressingen sammen, og smag den til med salt og peber
Koteletter med kålslaw i salviedressing

Koteletter med kålslaw i salviedressing

Kål er en stor del af det nordiske køkken, oghører årstiden til. Smag til med salt og peber og vend dressingen i kålsalaten