Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Sammen med mango, lilla spidskål, de lidt syrlige blåbær (eller hindbær), samt en lækker limedressing med soya og Grillkrydderiet fra Nordisk Tang, får du en helt unik smagsoplevelse grundet dens indhold af røget chili og tang
I anledningen af Heines fødselsdag, får du her opskriften på en sand herresteak, krydret med Nordisk Tang's nye stjerneskud i sortimentet - Tangkrydderi
Her er opskrifter med tydeligt nordisk præg, som Lammefjordsgulerødder og byg med kvædevinaigrette, og lækre eksotiske salater som fx en Marokkansk gulerodssalat, der blev testet med succes i går ved grillen
Det er groft, varmt og nordisk, når det er bedst. Vend salaten i en dressing af sennep, citronsaft, salt, peber og lidt vand eller olie, for at gøre den tyndere
Titlen gør mig en smule skeptisk allerede fra begyndelsen, da jeg ser pakken liggende på køkkenbordet, som Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck har sendt mig
Min præstefruekollega, her i Flensborg, Karin Jacobsen er svensk, og da jeg for nylig skulle holde et lille madlavningskursus om nordisk mad, var hun med til at hjælpe
Den er skøn, sund og helt i stil med madmoden med at bruge årstidens nordiske grøntsager. Dressing. Pisk dressingen sammen, og smag den til med salt og peber