Okse mørbradgryde opskrifter

Mørbrad i ovn

Mørbrad i ovn

Mørbrad er en muskel, der sidder på stort set alle de firbenede dyr, vi spiser – okse, kalv, lam, gris, vildt osv
Mørbradgryde

Mørbradgryde

Her er mit take på den klassiske mørbradgryde. Bestemt ikke hurtig at lave, billig at købe ind til eller slankende

Svampe-bobber m. pandesovs

okse/svinekød. Mørbradgryde - der smager 1 dl. I princippet kan man ikke kalde det for en opskrift… men et forslag til, hvordan man også kan bruge frikadellefars på en lidt sjovere måde

Blammergryde

Kødet er ofte oksekød, men gris/kalv/vildt kan sagtens bruges. 7) Smag på sovsen og kom bouillon-terninger i efter ønske (Jeg plejer at bruge 2 okse samt 1 grøntsagsbouillion, da jeg gerne vil have en meget kraftig sauce). Mørbradgryde - der smager 3 stk Gulerod/gulerødder. 2 stk Bouillon, oksekød, koncentreret, terning. 400 g Oksekød, magert