Bryder du dig ikke om den hvide dressing, så kan du med fordel lave en marinade af olie, hvidvinseddike – eller hvidvin – sennep, forskellige krydderurter og selvfølgelig salt og peber
Vend krydderurtermed agurk, løg, radisser og olivenolie. Varm olien på en pande. Derudover lavede jeg en dressing af skyr, frisk basilikum og hvidløg, smagt til med lidt hvidvinseddike, honning, salt og hvid peber og en koldhævet fuldkornsbolle
Derefter blandes dressingen af oliven olien, eddiken, saltet og peberet. eddike, salt, peber, friske krydderier efter smag(jeg brugte frisk oregano og timian)
Bland en dressing af olie, eddike og krydderurter. Men forkælelse skal der selvfølgelig til, så vi har fået tunsteaks stegt i olie, salt og peber med en god olieret salat og en fuldfed mayonnaise-dressing til
Bland dressingen og bland den med alle de andre ingredienser. Den portion af kartoffelsalaten jeg lavede til mine forældre, lavede jeg med kartofler, salat og krydderurter fra haven
Rør en vinaigrette af olie, eddike, hvidløg og sennep. Fordel dressingen over salaten (i den mængde du synes), og pynt medkrydderurter og revet citronskal