Tilsætolie og kødskivertil den ene skål, og rør i blandingen, så marinaden dækker al kødet. Bland forårsløg, skalotteløg, fiskesovs, karamelsauce, salt og peber til en marinade i en skål
Som tilbehør lavede vi en salat af en rest kogte nye kartofler og hakkede rødløg i en mild olie/eddike dressing og en grøn salat af salatblade fra tagrenden i drivhuset og basilikumblade
Løg og hvidløg finthakkes og steges i lidt olie i en lille kasserolle indtil løget bliver lysebrunt. Det blev derfor til en dry-rub og den anden var med en mere klassisk type marinade
Steg de små tern i lidt olietil de er godt sprøde på alle sider. olie. citron eller eddike. Imens de steger kan du blande alle ingredienserne til den lækre marinade
Bland alle ingredienserne sammen i en skål, indtilmarinaden er en ensartet masse – olien vil gerne skille i starten, men bare rør godt rundt, så skal den nok samle sig
Opvarm en pande uden olie og skru ned på middel varme. Bland salt, honning, sukker ris-eddikemarinaden sammen og smør det på brysterne… altså andebrysterne (Ris-eddike kan du købe hos din lokale asiatiske købmand eller besille hos Shop Asia alt til asiatisk madlavning )
Dadel- samt tomatpuréerne sammen med olien er med til at glasere kødet under stegning eller grill, og samtidig er de med til at afbalancere syren fra citrusfrugterne og eddikerne
Æblecidereddike. Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt