Imens de andre nød rejer på franskbrød, havde jeg biksbakset nogle sunde, veganske retter sammen - og alle var vist glade for det, for rub og stub blev spist op
Vi endte med at lave pandekager med hakkede koriander, som blev smurt med lækker bønnemos, bestående af kidney bønner, tahin, skyr, hvidløg, citron, spidskommen, salt og olie, toppet med kyllingefyld bl
Denne her opskrift har jeg fået af en af damerne der laver mad i min kantine på arbejdet. Jeg har selv fundet på mængderne, da jeg kun har fået ingredienserne at vide
timianFriskkværnet muskatLidt saltFrisk spinat (jeg tager det altid på slum)Smør eller kokosolie til stegningStart med at skylle spinaten grundigt (spinat har en tendens til at være fyldt med jord) og "slå den ned" i en gryde ved lav varme
Opskriften har jeg fra et kursus i vegetarisk madlavning af Lone Boel stiller, som jeg i flere omgange har været på under FOF (og som fortsat kører, hvis man skulle være nysgerrig på det)