Selvom jeg faktisk lige nu befinder mig i New York, hvilket du måske har set på Instagram, så har jeg alligevel forberedt et en-dag-i-mad indlæg til jer
Endag i mad er endnuengangpåbanen. Det er jo ikke hver aften man har tid (eller lyst) til at stå i køkkenet og snitte grøntsager i flere dage, hvilket primært er min motivation til at planlægge min mad i flere dage frem
N. u. j. e. g. r. t. æ. p. å. m. l. n. I. d. a. s. f. o. D. b. i. v. B. y. 7. 0. h. O. 2. J. k. ,. ø. M. (. ). c. E. S. K. F. T. 4. R. -. 1. A. G. q. ”. 3. w. P. L. 8. /. 9. l g
En typisk dag starter for mig med havregrød lavet på vand. Til gengæld er der blevet fyldt lidt op på “hygge kontoen” i form af sunde desserter og rawbarer
Sødt og lækket, perfekt måde at afslutte dagenpå hvis du spørger mig. Det skulle gå lidt stærkt, så den friske kylling blev erstattet en pakke kyllinge-pålæg
D. e. t. h. r. i. n. d. l. æ. g. b. v. m. a. s. k. u. o. j. F. ø. M. f. p. O. V. ,. å. 8. -. 1. 6. J. (. ). é. 3. 4. S. A. 2. R. B. '. /. U. w. L. E. 5. y. 0. N. T. c. I. W. H. 7. x. G. P. 9. C. z
M. i. t. u. r. n. g. e. d. k. l. o. 8. 4. 5. m. s. ,. v. æ. a. j. å. h. ø. f. b. 1. 0. y. p. E. K. J. D. (. ). F. c. -. +. w. T. R. X. '. q. é. ". V. S. I