Dejen hældes i en bradepande – vær opmærksom på at kagen ikke bliver særlig høj. Den blev rigtig god, men jeg tror måske jeg har brugt en lidt for stor bradepande for glasuren som kom ovenpå blev i et lidt for tyndt lag
Fyldet og kagebundende satte sig lidt mere end forventet, så den eneste måde at opnå den ønskede højde var, at smøre et meget tykt lag opsmøring på toppen af kagen
Man kan også bruge lige præcis den form man ønsker, om den er rund eller firkantet, høj eller lav det er ligemeget, fidusen er bare at kagen nemt skal kunne løsnes fra formen da den skal på frost
Ind i ovnen – ikke ved alt for høj varme for så bliver kagen brændt udenpå, mens der er dej indeni. – Altså stak selve pinden på slikkepinden ned i kagen
Hen over sommeren sætter min blogger veninde Caroline Thorsfelt og jeg, fokus på at stoppe madspild. Her kommer en kage, til alle kage-elskere derude, som kan spises med god samvittighed
Jeg elsker den fine, glitrende julepynt, at lave flotte pakker til familien, julemusik, julefilm, julelys og ikke mindst julemad, heriblandt julekagerne
Men en lille smule hakket chokolade på toppen. (men behøver virkelig ikke bruge særlig mange gram god chokolade hvis man bruger en med høj chokolade procent
Kagerne sættes på en bageplade og skal i følge opskriften bages i ca. Der er flere elementer, man skal holde styr på, men det er ikke for krævende, og har man først bagt brødet en gang, vil arbejdsgangen virke nemmere de følgende gange