Det er måden at gøre det på, hvis man vil være helt sikker på en mør og saftig oksesteg. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Synes godt om dette
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Herefter lægges de i et ovnfast fad, og pølserne ovenpå
Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Lige nu simrer en gang oksegryderet på komfuret, så det bliver også en nem aftensmad i aften, hvor det eneste jeg skal lave i aften er kartoffelmosog måske lidt grønt on the side
Især på en fridag, hvor man har tid. Jeg havde lavet kartoffelmos til, det det bedste min datter ved. Til sidst putter jeg indholdet af en firkant medsoyafløde i, og så den klar
Hvis du fortæller dine teenagedøtre, at der er svinekæber på menuen, er der stor sandsynlighed for, at de finder en veninde at spise hos eller smutter forbi den lokale pizzapusher
Den er utrolig kraftig i smagen, gør helt sit eget indtryk på smagspaletten og er fantastisk til kartofler, kartoffelmos eller ris og så med lidt asier til, så er den lige i skabet
Kødet brunes af i lidt olien på en varm pande og fyldes i stegesoen sammen med grøntsagerne. Sluk for ovnen og lad det stå og køle lidt ned i ovnen mens du laver ris eller kartoffelmos