På kartoffelmos med hvidløg og fløde opskrifter

kartoffelmos af røgede kartofler

kartoffelmos af røgede kartofler

Servér kartoffelmosenmed de ristede, sprøde skaller toppen. En glimrende idé, som hermed anbefales det varmeste
Tyksteg med grov kartoffelmos og friteret salvie

Tyksteg med grov kartoffelmos og friteret salvie

Det er måden at gøre det , hvis man vil være helt sikker en mør og saftig oksesteg. Klik for at dele Twitter (Opens in new window)Del Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Synes godt om dette
Mørbradgryde, helt klassisk

Mørbradgryde, helt klassisk

Vend mørbrad stykkerne i melet, smelt smørret i en sauté pande og brun mørbrad stykkerne godt alle sider
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes en stegepande begge sider. Herefter lægges de i et ovnfast fad, og pølserne ovenpå
Svinekæber i flødesovs med jordskokker

Svinekæber i flødesovs med jordskokker

Tilsæt løg og presse hvidløgog hæld bouillon kæberne. Smelt smørret i en gryde ved god varme og brun kæberne alle sider, ca
Millionbøf

Millionbøf

Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Pasta med rejer og spinat

Pasta med rejer og spinat

Lige nu simrer en gang oksegryderet komfuret, så det bliver også en nem aftensmad i aften, hvor det eneste jeg skal lave i aften er kartoffelmosog måske lidt grønt on the side
Bøfstroganof

Bøfstroganof

Især en fridag, hvor man har tid. Jeg havde lavet kartoffelmos til, det det bedste min datter ved. Til sidst putter jeg indholdet af en firkant medsoyafløde i, og så den klar
Svinekæber i stegeso

Svinekæber i stegeso

Jeg synes også der var overraskende meget arbejde i at pudse svinekæberne, de er små og glatte stykker kød og havde alle en stor sene bagsiden
Svinekæber

Svinekæber

Hvis du fortæller dine teenagedøtre, at der er svinekæber menuen, er der stor sandsynlighed for, at de finder en veninde at spise hos eller smutter forbi den lokale pizzapusher

Ungarsk gullasch – God simremad

Den er utrolig kraftig i smagen, gør helt sit eget indtryk smagspaletten og er fantastisk til kartofler, kartoffelmos eller ris ogmed lidt asier til, så er den lige i skabet
Hurtigløbende benløse fugle

Hurtigløbende benløse fugle

Bank schnitzlerne helt flade, læg et stykke spæk og en gulerodsstav og rul sammen til en lille “roulade”
Fasan med rødvin, løg og svampe.

Fasan med rødvin, løg og svampe.

(du kan ændre konsistensen med væde, flødeog mere mel). Altså tanker rødvin, løg, champignon og så tænkte jeg fløde
Selleri mos

Selleri mos

Et lækkert tilbehør til mange gode hverdagsretter og et glimrende alternativ til kartoffelmos eller andet kulhydrat
Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

Juni ogdermed sommeren banker forsigtigt døren, og snart skal vi spise endnu flere nye og sprøde danske lækkerier
Gulasch i stegeso

Gulasch i stegeso

Kødet brunes af i lidt olien en varm pande og fyldes i stegesoen sammen med grøntsagerne. Sluk for ovnen og lad det stå og køle lidt ned i ovnen mens du laver ris eller kartoffelmos