Jeg har på det sidste genopdaget Malbymix og fået nogle prøver. Mørkt glutenfrit brød. denne side og tilsatte kerner og carobpulver, for at få et mørkere brød
Ovnen tændes på 250°, og stegesoen/Römertopfen/Gryden med låg sættes i ovnen og varmer med op. Herefter væltes dejen ned i gryden, og den sættes i ovnen og bager 30 minutter med låg på. Efter 30 minutter skrues ned til 230°, og brødet bages videre uden låg i ca. Herefter væltes det ud på en bagerist, og køler i minimum 20 minutter
Tag rugbrødene ud af formene og lad dem køle af på en rist. Fordel dejen i 2 rugbrødsforme. Læghusholdingfilm over brødene og lad dem hæve 1-2 timer igen. Sæt brødene i en 180 grader varm ovn og bag dem i 1 time
Det giver brødet en dybde og smag som skiller sig ud fra andre brød, som kun er bagt på gær. Vand og mel røres sammen i et rent glas på køkkenbordet og denne skønne blanding skal hygge sig i et døgn tid på køkkenbordet med låget løst lagt på
Jeg synes alligevel, jeg manglede lidt brød… Kathe giver sit bud på et hurtigt brød. Der er mange bud på blomkålspizza i blogland, jeg har valgt Kathes, da den så super lækker og sprød ud
Fordel kødet påbrødet og kom en skive brød over igen. Herpå anbringes tomatskiverne,. 18 skiver toastbrød - den grove. Anbring 9 stykker toastbrødpå en bageplade med bagepapir. ) 18 skiver toastbrød