På rester fra and opskrifter

Rester af et nytår

I år blev vi egen matrikel, med besøg fra vores faste nytårsmakkere, og især Baileys krop håndterede nytåret med langt langt større ro end tidligere
Indbagt kyllinge æggewrap (brug dine rester)

Indbagt kyllinge æggewrap (brug dine rester)

Disse æggewaps er rige protein, mætter utrolig godt og har en helt fantastisk smag. I princippet kan du bruge den samme opskrift til andrerester end kyllingekød - kalkun, hamburgerryg, laks, ørred e
Restesalat med And og Kartofler

Restesalat med And og Kartofler

Denne salat er baseret resterfra julen, men anden kan sagtens erstattes af en rest kylling, kalkun eller svinekød
Pirogger med kødfyld á la rester

Pirogger med kødfyld á la rester

, og der var en rigtig fin opskrift pirogger med kødfyld. Super god ide til at bruge en rest kødsovs eller andrerester med hakket kød
Lækker tærte af rester fra køleskabet

Lækker tærte af rester fra køleskabet

Jeg kan godt afsløre, at det sker ret hyppigt herhjemme… I går havde jeg skåle alle vegne i køleskabet og køkkenbordet, og da jeg fik kigget godt efter, var det jo faktisk alle delkomponenterne til en lækker tærte af rester, som stod og kiggede mig Jeg er – som vel andreandre – stor fortaler for Stop spild af mad, og jeg bliver virkelig ærgerlig, hver gang jeg må smide noget ud
Lapskaus med rester av skinkestek !!

Lapskaus med rester av skinkestek !!

Legg grønnsakene i en kjele, hell vann, så det såvidt dekker grønnsakene. Ordet «lapskaus» kommer fra engelsk 'lobscouse'
Grøn pastasalat

Grøn pastasalat

Håber, at pillerne kan gøre en forskel, til Jens Ruhnau kommer hjem fra sin ferie, og vi kan snakke med ham om at få taget de sidste tænder Ozzy
Indbagt mozzarella-/pestokylling

Indbagt mozzarella-/pestokylling

Kom et stykke bagepapir en rist og prik lidt huller i bagepapiret rundt omkring. Du vil stå med nogle rester efter at have lavet denne lækre indbagte bandit
Osso buco

Osso buco

Pensl hvert stykke ristet brød med olivenolie og drys gremolaten brødet. Kan anbefale af lave en stor portion så der er rester til dagen efter, hvor den smager dobbelt så godt