en uge hvor den står på køkkenbordet. Jeg kommer rugbrøddene ud af formene med det samme, og. Jeg bruger en våd surdej når jeg bager rugbrød, da det er
På den måde undgås en hård skorpe. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen de revne gulerødder. Brødet fik en lidt sjov form, da det hævede ret meget op, og da jeg kun har silikoneforme, og derfor bevarede det ikke formen særlig pænt
Når surdejen bliver rigtig god, kan man nøjes med hævning i ca. Hvis ikke du har en surdej, kan du nemt lave en selv (se opskrift på "Sundhed & ernæring"-siden) eller også kan du ofte købe en i specialbutikker
Så bliver skorpen på brødet, når man skærer og den bliver ikke hård. til kød på spyd. Jeg løb ind i en masse småting, der gjorde at jeg ikke lige kunne komme i gang med selve rugbrødet
Derfor er jeg i dag startet påsurdejen til hans rugbrød - jeg har en super surdej som jeg laver rugbrød af til min mand og jeg - men den er fyldt med kerner og hvedemel foruden rugmelet, og det vil jeg ikke have i drengebarnets