Pangasius fisk i fad opskrifter

Fiskelasagne

Fiskelasagne

fisk (pangasius, torsk eller sej). Smør et ildfastfad. Kog fiskeni vand, hvidvin og salt i ca. ½ dl hvidvin
Fisk i serranosvøb

Fisk i serranosvøb

Dup fisken tør med køkkenrulle, læg den i et ildfastfad. Bagt fisk svøbt iserranoskinke. Tid. Fordel et tyndt lag af den tykke creme på fisken som rulles sammen og pakkes indiskinken
Fiskelasagne med spinat

Fiskelasagne med spinat

pangasius, torsk, lyssej eller mørksej. Smør derefter et ildfastfad med olie. Læg først et tyndt lag sauce i bunden, derefter spinat, så fisk, basilikumblade, ost, lasagneplader

Snackpeber med fiskefyld

Fjern stik og kærnehus fra snackpeberen, krydder pangasiusfilleterne med salt , peber, krydderi efter smag og behag, eks

Fiskelasagne med spinat

pangasius, torsk, lyssej eller mørksej. Smør derefter et ildfastfad med olie. Læg først et tyndt lag sauce i bunden, derefter spinat, så fisk, basilikumblade, ost, lasagneplader

Rødfisk i ovn

Pangasius med flamberet champignonsauce, purløgskartofler og asparges. Læg dem i et smurt, ildfastfad, og drys med salt og peber, og fordel margarineklatter (halvdelen) over