For mig er kødsovs og millionbøf det samme – hakket oksekød med løg og hvad der ellers falder ud af køleskabet, og det kan serveres med både kartoffelmos og pasta – altså ikke samtidig
Steg bøfferne et par minutter på hver side, og tilsæt pastasauce og fløde. Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce næsten er umuligt at opdrive i butikkerne, erstattede jeg det med en version fra Jamie Oliver, den er lidt til den syrlige side, men passer stadig godt ind i denne ret
Vi har altid olie, japansk soja, eddiker, ris, nudler, og pasta i skuffen. Med tiden kom der også indkøbte små runde flødeispinde med jordbær eller vanilje smag
Det ville naturligvis være aldeles pinligt at poste en opskrift på almindelig pasta med kødsovs her på bloggen, så i stedet poster jeg en opskrift med almindelig pasta med kødsovs… kombineret med fløde
Jeg kan ikke tælle hvor mange gange, Troldeungen har fået serveret en meget meget rød sovs blottet for struktur, med en overdøvende smag af salt og tomatkoncentrat ovenpå en gang pasta, når vi har været ude at spise, og han har bestilt spaghetti med kødsovs
cherry tomater ( Mexi-pandekager, pastasalat evt. Madplanerne for ugerne hvor jeg har mine børn her hos mig, vil indeholde børnevenlige retter og der vil også indgå lidt pasta, ris og kartofler
Kød af eget valg, men det smager vildt godt med noget ordentligt oksekød - første gang jeg lavede det, blev det med et stort stykke overskydende entrecote fra slagteren