Pasteuriserede æg opskrifter

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

der er noget fint fransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lide ægte, lun bearnaise… Men det smager faktisk fantastisk (og helt anderledes end færdige løsninger), og med opskrift her er det ikke engang møjsommeligt
Fedtfattig protein is med jordbær & citron

Fedtfattig protein is med jordbær & citron

Du skal være opmærksom på at du skal bruge pasteuriseredeæg. Den opskrift jeg vil dele med jer er en GOD og LÆKKER erstatning til, at indtage sit protein tilskud på
Citronmåne-cupcakes

Citronmåne-cupcakes

De hele æg og æggeblommerne tilsættes roligt og lidt ad gangen. Herefter tilsættes æggene lidt ad gangen
Sprød Marengs

Sprød Marengs

Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriseredeæggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Nøddekage med rabarberskum

Nøddekage med rabarberskum

Jeg var et smut forbi min bonusmor, der altid forkæler mig, mine søskende, venner og alle andre, der kunne finde på at lægge vejen forbi, med masser af skønne kager
Marcipanmuffins med hindbærflødebolle-topping

Marcipanmuffins med hindbærflødebolle-topping

Tilsæt æggene ét ad gangen. Pisk imens æggehviderne let. 2 store æg. 75 gram pasteuriseredeæggehvider. Tilsæt derefter sukkerlagen langsomt og pisk æggehviderne stive med en håndpisker i 15 minutter, så æggehviderne bliver meget stive (pisk eventuelt hindbærrerne med de sidste fem minutter). 2 store æg. 75 gram pasteuriseredeæggehvider
Othello – kagen over alle lagkager!

Othello – kagen over alle lagkager!

I dag fylder min ældste søn 21 år. Nu kan han kalde sig ‘voksen’ i de fleste dele af verden, men for mig vil han altid være ‘min lille dreng’
Barselskage

Barselskage

Smør smuldres i melet, hvorefter sukker og æg tilsættes og dejen æltes sammen. Jeg kører først marcipan, sukker og smør i maskinen og så tilsætter jeg æggene et ad gangen
Honningkage

Honningkage

Pisk æg let sammen med ingefær, kanel, revet skal af appelsin, piskefløde og yoghurt naturel. I en stor skål rør smeltet honning med æggeblandingen
Kartoffelsoufflé

Kartoffelsoufflé

Vil du undgå denne ydmygelse, så køb pasteuriseredeæggeblommer og æggehvider særskilt i små bæger. Kartoffelsoufflé er jo ikke andet end kartoffelmos pustet op med æggeskum tilberedt i små finurlige skåle
Frugt-tærte på mazarin bund

Frugt-tærte på mazarin bund

Rør æg i l og til sidst røres mel i. Rør vaniljesukkeret sammen med æg og majsstivelse. Varm mælken i en gryde og kom vanilje-æggeblandingen i gryden
Citrontærte med marengslåg

Citrontærte med marengslåg

Pisk majsstivelse sammen med de tre hele æg. Tag gryden af varmen og rør citronmassen sammen med æggene
Lækker LCHF koldskål uden sukker, gluten og laktose

Lækker LCHF koldskål uden sukker, gluten og laktose

Indlægget Lækker LCHF koldskål uden sukker, gluten og laktose blev vist første gang den. 2 pasteuriseredeæg. 1 æg. Læg dem på en bageplade, og bag dem ved 160 grader - 10-12 minutter afhængigt af ovnen. 2 pasteuriseredeæg. 1 æg
Hjemmerørt Aioli

Hjemmerørt Aioli

Når de har det, så start med at piske æggeblommer, æggehvide, citronsaft, sennep, salt og peber godt sammen