Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
De er gode, at have med når man skal på udflugt eller i madpakken i stedet for en kedelig rugbrød. - Kom durummel i og derefter hvedemel og til sidst olie
Der kommer mere om Awarden, når min med pave og jeg har set på det. Lukkes sammen med en gaffel. - Derud over har jeg fået lavet 31 pirogger, så nu er der madpakker et godt stykke tid. )Grøntsags pirogger50 g gær 1 l lunkent vand 750 g hvedemel 300 g durummel 150 g knækkede hvedekerner 2 tsk salt 2 tsk sukker 2 spsk græsk yougurtSådan gør du. Pensles med æg, inden de kommer i ovnen200 grader ca 20 min Fortsat god weekendSofie 50 g