Pirogger med durummel opskrifter

Pirogger

Pirogger

Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
Pirogger.

Pirogger.

De er gode, at have med når man skal på udflugt eller i madpakken i stedet for en kedelig rugbrød. - Kom durummel i og derefter hvedemel og til sidst olie
Madpakker til fryseren

Madpakker til fryseren

Der kommer mere om Awarden, når min med pave og jeg har set på det. Lukkes sammen med en gaffel. - Derud over har jeg fået lavet 31 pirogger, så nu er der madpakker et godt stykke tid. )Grøntsags pirogger50 g gær 1 l lunkent vand 750 g hvedemel 300 g durummel 150 g knækkede hvedekerner 2 tsk salt 2 tsk sukker 2 spsk græsk yougurtSådan gør du.   Pensles med æg, inden de kommer i ovnen200 grader ca 20 min Fortsat god weekendSofie 50 g
Fuldkorns-pirog

Fuldkorns-pirog

Ovenstående fuldkorns-pirogger er fyldt med skinke/oliven og skinke/hvidløg og feta. Drysses meddurummel